Privatlivspolitik

phone 70 23 80 88 // Vedr. København - kontakt piano K på 70 23 60 88

phone Du kan ringe direkte ved at klikke på nummeret.

7023 8088

Pianokompagniet I/S // Persondatapolitik.

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.
 
 
Dataansvarlig
 
Pianokompagniet I/S
Åbyvej 79
8230 Åbyhøj
CVR: 25 20 45 06
Telefon: 70 23 80 88
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Hvordan indsamles oplysninger.
 
Når du handler ved os.

Når du køber varer eller ydelser hos os indsamler og registrerer vi almindelige oplysninger om dig for at kunne leverer de varer eller ydelser som du bestiller ved os.
Vi kan desuden være nødsaget til at videregive dine oplysninger til andre, f.eks. navn og adresse ved afsendelse af varer.
Pianokompagniet indsamler blandt andet følgende personoplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, købshistorik samt historik over udførte ydelser.
 
Direkte markedsføring

Vi indsamler kun din email og evt. dit navn.
Du kan til hver en tid afmelde eller tilmelde vores nyhedsbrev på vores hjemmeside eller i bunden af hvert nyhedsbrev.
Vi videregiver ikke disse oplysninger til andre firmaer.
 
Ansatte

Vi indsamler alle ansættelses og lønmæssigt relevante og lovpligtige oplysninger.
 
 
Dine rettigheder

Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:
Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
Retten til indsigt i egne personoplysninger
Retten til berigtigelse
Retten til sletning
Retten til begrænsning af behandling
Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst på siden.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
 
 
Sikkerhed

Vi gør alt hvad vi kan for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Kommunikation med vores hjemmeside foregår altid krypteret for at undgå datatyveri. Vi har desuden sikkerhedskoder på alle vore computere og vores netværk er beskyttet af en Firewall, ligesom vi anvender moderne sikkerhedsløsninger og antivirus. Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i forbindelse med den teknologiske udvikling.
 
 
Revidering af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen nederst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig her på vores websted.
 
 

Video

Alle klaverforretninger kan sælge brugte Yamaha klaverer, men hvordan klargøres de før salg? Vi har lave en lille video om hvordan Pianokompagniet bruger op til 3 dage på klargøring.



Kontakt Aarhus

Pianokompagniet
Åbyvej 79
8230 Åbyhøj
Tlf.: 70 23 80 88
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider butik:
Tirsdag til fredag 12:00 - 17:00
1. Lørdag i måneden 10:00 - 14:00
Besøg udenfor vores normale åbningstider kan nemt aftales.

Åbningstider telefon:
Mandag til fredag 8:00 - 21:00
Weekend 10:00 - 14:00

 

Følg Pianokompagniet Jylland på facebook

Vigtig info

Pianokompagniet har valgt at ændre formen på samarbejdet mellem Pianokompagniet Aarhus og Pianokompagniet Kbh.
 
Baggrunden er navnlig at udvalget af instrumenter og tilbehør har udviklet sig i forskellig i retning.
 
Som følge heraf er Pianokompagniet Kbh pr. 1. april 2018 blevet til  piano K.
 
De to afdelinger vil fortsat kunne henvise kunder til hinanden indenfor deres naturlige forretningsområde.

piano K  har ny hjemmeside:
www.pianok.dk og mailadresse er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mens telefonnummeret uforandret er 70 23 60 88.
 
Pianokompagniet Aarhus/Jylland forsætter som hidtil, med samme mail / telefonnummer.

Info

Pianokompagniet er et team af pianostemmere og pianoteknikere.

Vi tilbyder landsdækkende service af klaverer og flygler.

Mange års erfaring har givet os den ekspertise, der er nødvendig for at kunne udføre 1. klasses stemning og reparation af klaverer og flygler. Vi udfører pianostemning og alle former for reparationer af klaverer og flygler - fra mindre eftersyn til komplette istandsættelser. 


På vores værksteder findes et udvalg af brugte, istandsatte klaverer og flygler af anerkendte fabrikater. Vi har endvidere alt i tilbehør som klaverbænke, klaverlamper, reservedele, klaverhjul, klaverskåle etc.

Pianokompagniet forhandler nye flygler og klaverer fra tre af de bedste tyske firmaer Grotrian-Steinweg, Steingraeber & Söhne og Schimmel

Referencer:
Rytmisk Musikkonservatorium København, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium København, Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus & Aalborg, Bagsværd Kirkes Utzon/Steingraeber D-232, Aarhus Universitet - afd. for musikvidenskab, Copenhagen Jazzhouse, musikskoler over hele landet m.m.fl.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

EU Cookie advarsel