Pianokompagniet I/S // Persondatapolitik.

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.
Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.
 
 
Dataansvarlig
 
Pianokompagniet I/S
Åbyvej 79
8230 Åbyhøj
CVR: 25 20 45 06
Telefon: 70 23 80 88
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Hvordan indsamles oplysninger.
 
Når du handler ved os.

Når du køber varer eller ydelser hos os indsamler og registrerer vi almindelige oplysninger om dig for at kunne leverer de varer eller ydelser som du bestiller ved os.
Vi kan desuden være nødsaget til at videregive dine oplysninger til andre, f.eks. navn og adresse ved afsendelse af varer.
Pianokompagniet indsamler blandt andet følgende personoplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, købshistorik samt historik over udførte ydelser.
 
Direkte markedsføring

Vi indsamler kun din email og evt. dit navn.
Du kan til hver en tid afmelde eller tilmelde vores nyhedsbrev på vores hjemmeside eller i bunden af hvert nyhedsbrev.
Vi videregiver ikke disse oplysninger til andre firmaer.
 
Ansatte

Vi indsamler alle ansættelses og lønmæssigt relevante og lovpligtige oplysninger.
 
 
Dine rettigheder

Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:
Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
Retten til indsigt i egne personoplysninger
Retten til berigtigelse
Retten til sletning
Retten til begrænsning af behandling
Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
Retten til indsigelse
Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst på siden.
Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
 
 
Sikkerhed

Vi gør alt hvad vi kan for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Kommunikation med vores hjemmeside foregår altid krypteret for at undgå datatyveri. Vi har desuden sikkerhedskoder på alle vore computere og vores netværk er beskyttet af en Firewall, ligesom vi anvender moderne sikkerhedsløsninger og antivirus. Sikkerhedsforanstaltningerne gennemgås løbende og revideres i forbindelse med den teknologiske udvikling.
 
 
Revidering af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen nederst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig her på vores websted.